Vrije tijd

Vrije tijd kan een wezenlijke beleving worden

De producten die Top100relatiegeschenken u kan leveren in dit vrije tijd segment zijn zeer veelzijdig en houden dus rekening met veel verschillende vormen van vrije tijd besteding. Zo kunt u denken aan supporter attributen, strandspelen, handige hulpmiddelen bij sport en denkspellen, alles voor een plezierige besteding van uw vrije tijd. Uw personeel of klanten zullen het waarderen dat ze een dergelijk product mogen ontvangen voor invulling van een ontspannen vrije tijd besteding. Als u daar bovendien een logo of bedrijfsnaam aan toevoegt zal dat een plaats krijgen in die positieve beleving.

De bedrukking met een logo werkt als een positieve toevoeging

Handige producten die in de positieve beleving van de vrije tijd een rol spelen, kunnen door ons met uw logo worden bedrukt. Omdat we vele jaren ervaring hebben met bedrukkingen, kunnen we u het juiste type adviseren. Zo kunnen we variëren met de grootte, de kleur en de plaats op het object. We kunnen voor u enkele proefdrukken maken, waardoor u een keuze kunt maken voor de bedrukking die het best bij uw bedoelingen past. Behalve de beter betaalbare vrije tijd producten, zoals veel balspellen, puzzels en attributen voor supporters, hebben we ook een assortiment merkartikelen gemaakt van kostbare materialen. Sommige exclusieve producten voor de vrije tijd zijn ook innovatief: nog nergens te zien geweest!

Neem contact op

Wilt u met ons andere mogelijkheden bespreken, neem dan gerust contact op. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van nog niet bestaande unieke producten. Bel voor overleg +31 (0) 418 51 99 95, maak gebruik van ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@beforesales.nl!

Relatiegeschenken die verwant zijn:

Verzorging en reisaccessoires /gezondheid en verzorging / drinkware

stappenteller