Verzorging

Diverse producten voor uiterlijke verzorging en hulpjes voor uw gezondheid

Het is een bekend gegeven dat iedereen die samen werkt met collega’s aandacht besteedt aan uiterlijke verzorging. We weten dat een goed verzorg uiterlijk iedereen een goed gevoel geeft. Top100relatiegeschenken biedt u daar een zeer gevarieerde reeks producten voor aan, van verzorgingssets voor handen en voeten, lippenbalsems tot badsets, alles voor een feelgood verzorging. In dit assortiment kunnen we u zowel betaalbare kwalitatief prima producten leveren. Vanzelfsprekend hebben we in deze categorie ook een meer luxueuze lijn met merkproducten, zoals zeer uitgebreide sets voor persoonlijke verzorging in en rond het bad.

Deze persoonlijke en luxueuze producten laten bedrukken.

Top100relatiegeschenken kan voor u deze producten voor uiterlijke verzorging op een passende manier bedrukken. Dat kan resulteren in een verfijnde drukmethode die goed zichtbaar is, maar niet te nadrukkelijk. Die bedrukking kan worden uitgevoerd in een monochrome kleur of in meerkleurendruk, afhankelijk van de uitstraling en verfijning die u aan het product wil meegeven. Neem voor speciale wensen contact op met ons team dat uw wensen kan realiseren.  Bijzondere producten zijn o.a.:

  • Een rozenhandspiegel
  • Lippenbalsem met lanyard  leverbaar in een groot aantal kleuren
  • Luxe schoonheidssets
  • Luxe douchegel

Neem contact op

Wilt u met ons andere mogelijkheden bespreken, neem dan gerust contact op. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van nog niet bestaande unieke producten. . Bel voor overleg  +31 (0) 418 51 99 95, maak gebruik van ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@beforesales.nl

Soortgelijke geschenken:

Zonnebrillen / reis accessoires / woon en leefstijl / tassen

verzorging