USB-sticks

De betrouwbare manier van opslag en overdracht van gegevens

In deze tijd waarin informatie van onschatbare waarde is, is het gebruik van een USB-stick nog steeds de meest veilige manier om digitale data te bewaren en over te zetten. De betrouwbaarheid van onze USB-sticks is zeer hoog en dankzij het grote aanbod aan modellen en uitvoeringen is er voor ieder klus de juiste USB-stick. Bovendien kunt u de opgeslagen gegevens gemakkelijk herkennen door een groot aanbod van USB-sticks in allerlei kleuren. Elke kleur van de USB-stick kan zo een bepaald soort gegevens aanduiden. Uiteraard is het aanbod van Top100relatiegeschenken op het gebied van USB-sticks zeer concurrerend qua prijs-kwaliteit verhouding.

 

Diverse soorten bedrukkingen

Hoe klein en handzaam ook, de door u gekozen USB-stick kan voorzien worden van uw logo en/of bedrijfsnaam, eventueel aangepast aan de gekozen kleuren. Wij kunnen deze producten voorzien van bedrukkingen door middel van verschillende technieken:

  • Tampondruk
  • Zeefdruk
  • Lasergravure,
  • doming en
  • full color

U kunt voor een bepaalde bedrukking kiezen om budgettaire redenen. Het is ook mogelijk te kiezen voor een exclusieve bedrukking van uw USB-stick om het product de gewenste uitstraling te geven.

Vraag het ons

Het is voor ons geen probleem als u geen exacte omschrijving hebt van de gewenste USB-stick. U kunt ons suggesties laten doen, waar u een keus uit kunt maken. Met eventuele aanpassingen komen we dan tot een uniek product. Bel voor overleg +31 (0) 418 51 99 95, maak gebruik van ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@beforesales.nl!

Gerelateerde relatiegeschenken:

Bureauaccessoires / bureauklokken / rekenmachines

usb