relatiegeschenken

Top 15 pakketten

Ook met dit assortiment is Before Sale een grote en betrouwbare aanbieder. In veel gevallen wordt bij een cadeaupakket alleen gedacht aan het Kerstpakket. Dat vind u natuurlijk ook in onze top 10, maar daarnaast bestaat er een hele range aan pakketten, waar wij de 10 interessantste voor u uit hebben geselecteerd.

Ga direct naar: Top 15 pakketten 

Niet alleen met kerst

Zo is er een Bourgondisch-, Wijn-, Lifestyle- en Homepakket; maar ook een Business, Ontspannings-, Likeur-, Bier-, Geluks- en Sportpakket. Het bijzondere van deze Top 10 pakketservice is dat u ze per stuk kunt bestellen voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld een klant die een order heeft geplaatst, of een jubileum of andere festiviteit binnen uw bedrijf.

Op maat geselecteerd pakket

Uiteraard kunt u met ons overleggen voor een of meer speciale toevoegingen aan een bepaald pakket. In dat geval is het nodig dat we een bepaalde afname afspreken. Het is ook mogelijk een jaarvolume af te spreken dat door Before Sale in overleg met u op de afgesproken momenten aan de ontvangen wordt verzonden.

Wat kunnen we voor je doen?

support 24/7

Onze website is 24/7 online, daarnaast kunt u ons mailen of natuurlijk bellen. Op onze blog vindt je veel reactie van onze klanten en wellicht antwoorden op jouw vraag.

Beste kwaliteit

Wij selecteren elk artikel zelf en heeft binnen zijn prijsklasse de beste kwaliteit. Heeft u suggesties of ziet u verbeterpunten laat het ons weten.

Snelle levertijd

Wij leveren zo snel we kunnen, niet snel genoeg? Bel of mail ons.

Klantenservice

Wij houden van onze klanten en bieden daarom graag extra service. Wij staan open voor suggesties en zijn altijd op zoek naar verbeterpunten. 

Onze tevreden klanten vertellen:

Houdt onze blog in de gaten, hierin staan succes verhalen of wellicht antwoorden op je vraag