Top 10 Import Deals

Onze relatiegeschenken in deze categorie zijn altijd unieke gifts die we via internationale importkanalen zowel van een speciale uitvoering kunnen voorzien áls voor een lage prijs kunnen leveren.

Ga direct naar: Top 10 import deals

Goedkope en Unieke relatiegeschenken

Door onze intensieve contacten met buitenlandse leveranciers kunnen we producten efficiënter laten produceren en zendingen combineren waardoor ze u worden aangeboden voor een uitzonderlijk lage prijs. Het stelt ons ook in staat om beperkte aantallen te laten maken en door deze top 10 selectie blijft het totale volume voldoende hoog om gunstige prijsafspraken te bedingen.

Snel geleverd tegen de beste voorwaarden

Omdat onze leveranciers bekend staan om hun snelle een effectieve productie, kunnen ook op maat gemaakte uitvoeringen worden besteld. Kortom een unieke selectie met de zekerheid van een lage prijs, snelle levering en toch een op maat gemaakt product.

Wat kunnen we voor je doen?

support 24/7

Onze website is 24/7 online, daarnaast kunt u ons mailen of natuurlijk bellen. Op onze blog vindt je veel reactie van onze klanten en wellicht antwoorden op jouw vraag.

Beste kwaliteit

Wij selecteren elk artikel zelf en heeft binnen zijn prijsklasse de beste kwaliteit. Heeft u suggesties of ziet u verbeterpunten laat het ons weten.

Snelle levertijd

Wij leveren zo snel we kunnen, niet snel genoeg? Bel of mail ons.

Klantenservice

Wij houden van onze klanten en bieden daarom graag extra service. Wij staan open voor suggesties en zijn altijd op zoek naar verbeterpunten. 

Onze tevreden klanten vertellen:

Houdt onze blog in de gaten, hierin staan succes verhalen of wellicht antwoorden op je vraag