Top 100 relatiegeschenken

In onze webshop treft u 100 zorgvuldig geselecteerde relatiegeschenken aan. Omdat wij deze selectie door onze trendwatcher maandelijks laten bijwerken, kunt u er verzekerd van zijn dat een keuze uit dit aanbod betekent, dat u een exclusief product kiest.

Ga direct naar: Top 100 Gifts

Duurzame relatiegeschenken

Dit aanbod gaat over vernieuwende duurzame producten die dus altijd up to date zijn en kunnen worden ingezet om nieuwe klanten te werven of uw personeel in het zonnetje te zetten. Door deze selectie is het niet meer nodig eindeloos in catalogi te bladeren. Wij selecteren op resultaat, zodat de door u verraste klant met een glimlach een bestelling bij u doet. 

Bedrukte relatiegeschenken

Door het product te laten bedrukken met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam, is uw bedrijf altijd in beeld bij bestaande en toekomstige klanten. Door deze ‘100 gifts selectie’ kunnen wij de door u bestelde relatiegeschenken zeer snel en tegen een zeer gunstige prijs leveren. 

Wat kunnen we voor je doen?

support 24/7

Onze website is 24/7 online, daarnaast kunt u ons mailen of natuurlijk bellen. Op onze blog vindt je veel reactie van onze klanten en wellicht antwoorden op jouw vraag.

Beste kwaliteit

Wij selecteren elk artikel zelf en heeft binnen zijn prijsklasse de beste kwaliteit. Heeft u suggesties of ziet u verbeterpunten laat het ons weten.

Snelle levertijd

Wij leveren zo snel we kunnen, niet snel genoeg? Bel of mail ons.

Klantenservice

Wij houden van onze klanten en bieden daarom graag extra service. Wij staan open voor suggesties en zijn altijd op zoek naar verbeterpunten. 

Onze tevreden klanten vertellen:

Houdt onze blog in de gaten, hierin staan succes verhalen of wellicht antwoorden op je vraag