Top 100 Gifts

Items 1-9 van 93

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 93

Aflopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Top 100 relatiegeschenken
Unieke relatiegeschenken zijn dé manier om uw (potentiële) klanten en personeel te verrassen. Heeft u geen tijd om op zoek te gaan naar het ideale relatiegeschenk voor uw klantenkring of medewerkers? Onze trendwatcher neemt u het speurwerk graag uit handen. In onze top 100 relatiegeschenken vindt u iedere week de meest trendy relatiegeschenken in alle soorten, maten en prijsklassen. Welke keuze u ook maakt, u mag rekenen op iets bijzonders van de beste kwaliteit. Hier heeft de gelukkige ontvanger dus lang plezier van. Wij voorzien het relatiegeschenk graag van uw logo om het nog persoonlijker te maken. Uw bedrijf promoten was nog nooit zo makkelijk. Bekijk snel de hele selectie.

Unieke relatiegeschenken bestellen
In onze webshop bestelt u snel unieke relatiegeschenken waarmee u een onuitwisbare indruk achterlaat. Door hun mooie vormgeving, handige functies en goede kwaliteit zullen deze niet snel achter in een kast belanden. De kans is groot dat uw klanten of werknemers ze lange tijd met veel plezier gebruiken. Iedere keer worden ze door uw logo herinnerd aan hun goede ervaringen met de gulle gever. In de praktijk blijkt dat de gebruiker van een effectief relatiegeschenk de opdruk met logo vaak meer dan negen maanden lang ziet. Dat is nog eens een duurzaam resultaat van uw marketingactiviteiten! 

Bestel een relatiegeschenk volgens de laatste trends
Ieder relatiegeschenk dat u bij ons bestelt is uniek en actueel. Onze trendwatcher kiest ze met veel zorg voor u uit. Zowel qua vormgeving als functionaliteit zijn ze helemaal up-to-date. Duurzame relatiegeschenken van natuurlijke materialen zoals hout en jute zijn bijvoorbeeld heel populair. De laatste jaren verlangen steeds meer mensen naar authenticiteit en ambachtelijkheid: terug naar de natuur en zelf iets moois of lekkers maken. Verras uw klanten of medewerkers met handige hulpmiddelen voor het buitenleven, zoals drinkbekers, kampeerverlichting of barbecuesets. Ook van handzame tools voor alledaagse reparaties wordt vaak dankbaar gebruikt. Als we het hebben over de laatste trends, kunnen we ook niet om de vooruitsnellende digitale technologie heen. Help uw relaties nog meer genieten van hun smartphones en tablets met uw vooruitstrevende relatiegeschenk. We hebben bijvoorbeeld bedrukte gadgets zoals powerbanks, speakers en koptelefoons die werken met bluetooth technologie. 

Het beste relatiegeschenk voor uw bedrijf
In onze exclusieve maar gevarieerde selectie vindt u makkelijk een relatiegeschenk dat perfect aansluit bij uw bedrijf. Kies zorgvuldig het geschenk dat het unieke karakter van uw onderneming onderstreept. Is dat tijdloos, duurzaam en chique, zoals een schitterende balpen van een topmerk? Of is dat eerder verrassend, vooruitstrevend en functioneel, zoals een bamboe powerbank of een bluetooth luidspreker? Wilt u veel investeren in enkele goede relaties en zoekt u daarom naar exclusieve artikelen met een wat hoger prijskaartje? Of is uw voornaamste streven zoveel mogelijk mensen te bereiken met uw slimme reclamestrategie? Wat uw doel ook is, er is altijd wel een relatiegeschenk dat u helpt dit te bereiken.

Bestel uw relatiegeschenk bij ons en profiteer van:
- uitstekende en persoonlijke service
- snelle verwerking en verzending
- een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
- een uniek relatiegeschenk volgens de laatste trends