Tassen

De tas, een zeer veelzijdig product

Je staat er niet zo bij stil maar voor allerlei activiteiten grijp je vaak als eerste naar je tas. Of je nu gaat sporten of winkelen, naar een congres of naar een vergadering met je laptop, voor elke gelegenheid is er een tas. Voor een bedrijf is dat natuurlijk een uitgelezen mogelijkheid om bedrijfstassen in te voeren die bedrukt zijn met logo en naam van je bedrijf. Denk aan conferentietassen, schoudertassen of laptoptassen. Maar een tas is ook een geweldig middel om als persoonlijk promotiegeschenk te geven, immers de keuze van de tas kan worden aangepast aan de passie van ontvanger, zoals reistas, sporttas en koeltas. Ook kan met de kleurkeuze van de tas een signaal worden gegeven. Uiteraard zijn alle tassen van hoge kwaliteit en zowel leverbaar voor aantrekkelijke prijzen als in exclusieve merkuitvoering.

Eindeloze gebruiksmogelijkheden

Van congres tas tot driehoekige city tas, Top100relatiegeschenken heeft ze allemaal, en ook nog eens in een grote kleurenrange. Vanwege het grote oppervlak van het product is het mogelijk op een speelse opvallende manier de tas te bedrukken, in een kleur, maar ook met meerkleurendruk. Ook de accessoires die aan te tas zitten kunnen voor een opvallende look zorgen:

  • Gekleurde ritsen
  • Gekleurde banden
  • Gekleurde panelen
  • Borduurranden
  • Logo opdruk
  • All over motief

Ook een tas voor praktische doeleinden is leverbaar: koeltas, reistas, sporttas en vele andere soorten.

Vraag het ons!

Top100relatiegeschenken heeft jarenlange ervaring met het leveren van bedrukte tassen. U kunt contact met ons opnemen voor een persoonlijke, eigenzinnige of artistieke combinatie van tas en bedrukking. Wij kunnen u adviseren ten aanzien van mogelijkheden waaraan u nog niet had gedacht en die bij diverse klanten goed in de smaak blijken te vallen. Bel voor overleg +31 (0) 418 51 99 95, maak gebruik van ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@beforesales.nl!

Vergelijkbare relatiegeschenken:

Paraplu’s / reis accessoires / vrije tijd en sport /woon en leefstijl

tassen