Smartphone en tablet

Je kunt er niet meer omheen


In onze huidige communicatiemaatschappij zijn smartphone en tablet een onmisbaar onderdeel van ons werkzame bestaan geworden. Om deze kostbare, maar kwetsbare apparaten te beschermen kan Top100relatiegeschenken u diverse al dan niet bedrukte hoezen leveren. Omdat smartphone en tablet ook vaak privé worden gebruikt kan een bedrukte hoes uw bedrijfsnaam breed uitdragen. Uiteraard worden deze hoezen in diverse maten geleverd en kunnen onberispelijk met merknaam en logo bedrukt worden. Deze producten zijn leverbaar in de zogenaamde Bullet lijn, prima kwaliteit en toch betaalbaar. Maar ook in ons Avenue assortiment, merkproducten met net iets extra.

In allerlei soorten en maten

 

De smartphone en tablet kennen vele soorten en maten en daarnaast wordt vaak ook gewerkt met laptop. Allemaal draagbare communicatiemiddelen die goede bescherming nodig hebben. Door gebruik op verschillende werkplekken en thuis is een aanduiding van uw bedrijf een must. U kunt door bedrukking van deze hoezen de apparaten een sfeer meegeven van het eigentijdse dynamische karakter van uw bedrijf. Ook is binnen het assortiment nog ruimte voor persoonlijke keuze:

  • U kiest voor een hoes of een case
  • De kleur; de meeste hoezen zijn leverbaar in vele kleurstellingen
  • Praktische bruikbaarheid; de hoes kan ook gebruikt worden als organizer
  • Spatwaterdicht
  • Te gebruiken bij sportieve activiteiten

Maak uw bedrijfslogo en naam ook zichtbaar bij privé activiteiten van uw werknemers!

Overleg met ons team

Hebt u nog specifieke vragen over niet afgebeelde hoezen of cases voor smartphone of tablet, of speciale bedrukkingen neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan u graag te woord om andere mogelijkheden met u te bespreken. Bel voor overleg  +31 (0) 418 51 99 95, maak gebruik van ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@beforesales.nl!

Gerelateerde artikelen

Tassen / reis accessoires / bureau asseccoires

telefoonhoes