Sleutelhangers en stress items

Veel toepassingen en variatie in vormgeving

Deze categorie kenmerk zich door een rijke variatie aan sleutelhangers en stress items. De sleutelhangers hebben verrassende toepassingen, zoals:

  • Drijvende sleutelhanger
  • Sleutelhanger met skipashouder
  • Sleutelhanger met houder voor winkelwagenmuntjes
  • Sleutelhanger met pillendoosje

Naast de sleutelhangers bevinden in deze categorie zich ook de stress items. Deze producten maken het mogelijk de stress te verlichten in spannende situaties. Deze producten hebben diverse opvallende vormen en zijn leverbaar in sterke contrasterende kleuren. Als u een dergelijk stress item laat bedrukken met logo of bedrijfsnaam beschikt u over een opvallend product waar uw bedrijf prominent in beeld komt.

Snelle levering van kwalitatief prima producten

Top100relatiegeschenken staat bekend om snelle levering….ook even snel tussendoor als er haast bij is. Ook als u bijzondere bedrukkingen wil op sleutelhangers of stress items kunnen we u daarmee uitstekend van dienst zijn. Wij kunnen de producten voor u bedrukken met diverse druktechnieken en we adviseren u daar graag in. Bij sommige sleutelhangers is het ook mogelijk logo of bedrijfsnaam te graveren. Sommige van deze producten lenen zich ook prima voor een bedrukking met een slogan. Wij adviseren u ook graag om uw product op een feestelijke manier aan uw personeel of klanten aan te bieden.

Vraag het ons

Het is voor ons geen probleem als u geen exacte omschrijving hebt van het gewenste product. U kunt ons suggesties laten doen, waar u een keus uit kunt maken. Met eventuele aanpassingen komen we dan tot een uniek product. Bel voor overleg +31 (0) 418 51 99 95, maak gebruik van ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@beforesales.nl!

Gerelateerde relatiegeschenken

Sleutelhangers en zaklampen /hardware en veiligheid /technologiesleutelhanger