Sleutelhanger

Sleutelhangers met extra’s

Een sleutelhanger is een onmisbaar attribuut. Al uw sleutels aan een bos verbonden met een gemakkelijk handig klein object, waarmee u feilloos uw weg vindt in het donker. Zaklampen die met een druk op de knop een heldere lichtstraal produceren om recht op uw doel af te gaan. De sleutelhanger die verbonden is met de zaklamp kan gemakkelijk een flinke bos sleutels bevatten en is stevig en wendbaar, zodat u altijd de juiste sleutel kunt vinden.  De zaklampen aan de sleutelhangers zijn er in vele soorten en maten:

  • Beamlamp,
  • Enkele of dubbele ledlamp
  • Lamp met flesopener
  • Lamp op zonne-energie

Zaklantaarn bedrukken met logo of bedrijfsnaam

Door de zaklantaarn aan uw sleutelhanger met een duidelijk herkenbaar logo te laten afdrukken, wordt uw bedrijf dagelijks zichtbaar in de bos sleutels die vaak in de hand genomen wordt. Afhankelijk van het imago dat u door het logo wil laten uitdrukken, kunt u kiezen voor verschillende types zaklantaarns, van high tech tot nostalgisch. Uiteraard kan de bedrukking hier volledig op aangepast worden.

Overleg met ons team

Hebt u nog specifieke vragen over niet afgebeelde sleutelhangers of speciale bedrukkingen neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan u graag te woord om andere mogelijkheden met u te bespreken. Bel voor overleg +31 (0) 418 51 99 95, maak gebruik van ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@beforesales.nl!

Producten die verwant zijn:

USB sticks / hardware en veiligheid / sleutelhangers en stress itemssleutelhanger