Reis accessoires

Gewilde producten voor onderweg

Voor u en uw personeel is reizen een deel van het werk, waarvoor wij u een reeks eigentijdse reis accessoires kunnen aanbieden. Deze reis accessoires dienen zowel ter verhoging van comfort en veiligheid als voor uiterlijke verzorging en ontspanning. Als deze reis accessoires van een opdruk zijn voorzien oogt dat professioneel in relatie tot uw bedrijf. Ook kunnen deze gifts prima worden ingezet om klanten een blijvend aandenken aan een goede relatie te geven, immers dergelijke accessoires worden overal mee naar toe genomen omdat ze precies de vorm en functionaliteit hebben voor onderweg. Reis accessoires kunnen bijvoorbeeld zijn: bagagelabels, veiligheidssloten, bagageweegschalen en reisorganisers.

Scherpe prijs of rijk uitgerust

Uiteraard kan Top100relatiegeschenken u accessoires leveren tegen concurrerende prijzen. Bent u echter op zoek naar meer exclusieve accessoires dan kunnen wij u rijk uitgeruste producten leveren van de beste merken. Te denken valt aan:

  • Exclusieve horloges
  • Reisportefeuilles
  • Toilettassen
  • Digitale bagageweegschaal

Uiteraard kunnen wij al deze producten bedrukken, waardoor de exclusiviteit van de accessoires worden ondersteund. Wij adviseren u graag voor de drukmethode, vorm, grootte en kleur die het meest past bij de reis accessoire van uw keuze.

Wij kunnen u van dienst zijn

Hebt u speciale wensen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar om uw idee te realiseren met een diversiteit aan producten en uitstekende drukmethodes. Bel voor overleg +31 (0) 418 51 99 95, maak gebruik van ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@beforesales.nl!

Andere relatiegeschenken die hier bij passen

Tassen / caps en zonnebrillen / gezondheid en verzorging /

powerbank