Pennen

Het meest gebruikte relatiegeschenk, dus je moet wel iets bijzonders kunnen geven

En dat kan Top100relatiegeschenken u leveren, het meest uitgebreide assortiment pennen van het westelijk halfrond. Behalve variaties in vorm, mechanisme en kleur hebben onze pennen ook een grote diversiteit aan uitstraling:

  • Pennen met een zakelijke uitstraling: no nonsense
  • Exclusief van materiaal en vormgeving
  • Pennen met meerdere functies: balpen, markeerstift en gum ineen
  • Functioneel, met prima grip en gemakkelijk schrijvende pennen
  • Multifuctioneel: balpen, stylus en usb-stick in één pen
  • Exclusieve prachtig gestileerde merkvulpennen en vulpotloden
  • Ook complete geschenkensets van meerdere soorten merk pennen

Uw logo of bedrijfsnaam heeft een grote reikwijdte als bedrukking op pennen

Veel pennen leiden soms een zwervend leven en komen dan in andere handen dan waar ze oorspronkelijk begonnen zijn. Daarom is een scherpe en duidelijke bedrukking op pennen zo essentieel. De levenscyclus van de moderne pen is behoorlijk lang, dus de gratis promotie gaat lang door, zeker als u ook een contactadres laat opdrukken. U kunt indruk maken op uw klanten door het schenken van een exclusief merk vulpen met prachtige bedrukking of zelfs een gravering, een echte gift van vrienden. Top100relatiegeschenken  kan u al deze pennen snel leveren tegen concurrerende prijzen met een bedrukking naar uw wensen.

Wij kunnen u van dienst zijn

Hebt u speciale wensen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar om uw idee te realiseren met een diversiteit aan producten en uitstekende drukmethodes. Bel voor overleg +31 (0) 418 51 99 95, maak gebruik van ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@beforesales.nl!

Relatiegeschenken die passen bij schrijfwaren:

Bureau accessoires /technologie / sleutelhangers en zaklampen

pennen