Paraplu

Een uithangbord voor uw logo en bedrijfsnaam

U hebt vast wel eens meegemaakt dat vlak voor u een paraplu wordt opgestoken met daarop een bedrijfsnaam of logo. Het wekt verbazing dat niet meer bedrijven van deze free advertising gebruik maken. Een paraplu kan een functioneel, grappig of door kleur of vorm opvallend product zijn. U kunt een paraplu als gift aan uw klanten sturen, maar u kunt het ook aanbieden als gratis service via uw ontvangstdesk. Het is zelfs denkbaar dat u ‘achteloos’ een paraplu met opdruk achterlaat bij klantenbezoek. Paraplu’s worden in verschillende soorten en maten gemaakt, denk daarbij aan opvouwbaar, stormparaplu en zelfs een paraplu met licht. Top100relatiegeschenken kan u snel leveren uit het hele segment. Op een paraplu valt nog behoorlijk wat te variëren:

  • Materialen
  • Verschillende handgrepen
  • Decoratie en overall bedrukking
  • Opvouwbaar, lichtgewicht, transparant, automatisch, dubbellaags

Uw logo en bedrijfsnaam prominent en opvallend

Top100relatiegeschenken is expert in goed opvallende bedrukkingen. Een paraplu heeft een relatief groot oppervlak dat zich goed leent voor een in het oog springende bedrukking. De paraplu kan er daardoor uitzien als een harmonieus geheel van materiaalkleur en bedrukking of u laat de bedrukking fel contrasteren met kleur of vorm van de paraplu. Allerlei manieren om uw logo te laten opvallen in een zee van paraplu’s. In ons assortiment kunnen we u ook een modieuze merkparaplu leveren. Deze leent zich vooral om een meer exclusieve sfeer te creëren. Voor elke uitstraling kunnen wij u de meest geëigende paraplu leveren.

Laat het ons weten

Ons team staat paraat om u van dienst te zijn. Uiteraard kunt u via de site een vrijblijvende offerte of een directe bestelling aanvragen. Daarnaast staan we u graag te woord om mee te denken over de mogelijkheden van het product en de mogelijkheden van het bedrukken. Bel voor overleg +31 (0) 418 51 99 95, maak gebruik van ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@beforesales.nl!

Producten die hier bij passen

Verzorging en reisaccessoires / vrije tijd en sport / woon- en leefstijl / tassen

paraplu