images

Algemene informatie over ons

Wij staan voor vernieuwing, zeker als het gaat om het verhaal achter een product, producten in onze sector kunt u zelf vernieuwen door ze goed in te zetten en juist te bedrukken en gebruiken. De producten hebben zich al bewezen maar het gaat om de juiste inzet.

Vandaar dat wij ons assortiment uitgedunt hebben met de perfecte artikelen en zal het meer draaien om de inspritaie en ideeën die u wij voor u opsommen. Hoe u deze het beste kunt gebruiken of uitdelen. Of in een mix met andere marketingactiviteiten kunt gebruiken.

Wat doen we?

Wij verkopen oplossingen en artikelen om uw doel te bereiken. Wilt u meer omzet of zorgen dat uw klanten bij u blijven kopen af diensten afnemen? Wij verkopen niet zo maar relatiegeschenken. Wij denken met u mee en hebben voor u een assortiment geselecteerd met 9 artikelen per artikelgroep. Dat scheelt u enorm veel tijd. Wij selecteren 9 artikelen die we rangschikken in 3 groepen. De bovenste drie zijn TOP kwaliteit. U geeft hier echt iets weg waar de gebruiker jaren plezier van kan hebben. De middelste drie artikelen zijn UNIEKE en TRENDY artikelen. Dit kan zowel het artikel zijn als de bewerking of een combinatie van artikelen. De onderste drie artikelen zijn BUDGET artikelen, veel voor weinig, hoe krijgen ze het er voor gemaakt artikelen.


Geschiedenis van ons bedrijf

15 jaar actief in de Relatiegeschenken. Het roer moet om, de markt en de leveranciers zijn continu in beweging. Wij hebben daarom gekozen om een selectie van de beste origineelste en goedkoopste gifts te maken. Dit is wat we hebben. Hier zijn we sterk in en hier onderscheiden we ons in. Andere artikelen kunnen we niet leveren en ook geen andere kleuren. 

Samenwerken met ons!

Wij zijn continu op zoek naar de nieuwste leukste origineelste beste relatiegeschenken. Maar helaas missen wij ook wel eens iets. Dus mocht je iets gezien hebben laat het ons gerust weten.

Onze visie

Wij willen met de markt meebewegen, trend volgens nieuwe producten aanbieden en niet een van de vele te zijn. Wij varen onze eigen koers. We zetten niet 10.000 artikelen op onze site zodat de klant niet meer weet wat ze moeten kies; LESS IS MORE is ons motto. Daarom passen wij naar behoefte ons assortiment aan. Dit kan wekelijk dagelijks of 1 keer per half jaar zijn. Wij bewegen met de trends mee. Of passen ons assortiment direct aan als wij er in kwaliteit op vooruit kunnen gaan.

Wat kunnen we voor je doen?

support 24/7

Onze website is 24/7 online, daarnaast kunt u ons mailen of natuurlijk bellen. Op onze blog vindt je veel reactie van onze klanten en wellicht antwoorden op jouw vraag.

Beste kwaliteit

Wij selecteren elk artikel zelf en heeft binnen zijn prijsklasse de beste kwaliteit. Heeft u suggesties of ziet u verbeterpunten laat het ons weten.

Snelle levertijd

Wij leveren zo snel we kunnen, niet snel genoeg? Bel of mail ons.

Klantenservice

Wij houden van onze klanten en bieden daarom graag extra service. Wij staan open voor suggeties en zijn altijd op zoek naar verbetringen. 

Onze tevreden klanten vertellen:

Houdt onze blog in de gaten, hierin staan succes verhalen of wellicht antwoorden op je vraag