Notitieboek portfolio

Ook in een digitale tijd is papier en pen nog steeds een gewild product

Naast al onze digitale apparaten om allerlei gegevens vast te leggen en te communiceren, zijn ook notitieboeken en portfolio’s nog steeds hot items. Het geeft je als gebruiker de mogelijkheid om op je eigen manier creatieve ideeën en gegevens vast te leggen voordat je schets een meesterwerk kan worden. Top100relatiegeschenken heeft in notitieboeken en portfolio’s een zeer ruim aanbod, van goede betaalbare producten tot opmerkelijke fraai gestileerde merkartikelen. Tot de range aan producten horen o.a.:

  • Portfolio’s met extra ruimte voor waardevolle documenten
  • Portfolio’s met rits en opbergvakken
  • Gepersonaliseerde muismatten en notitieblok
  • Notitieboekjes en blokken
  • Schrijf en schetsmaterialen

Sommige artikelen kunnen gepersonaliseerd worden door kenmerkende kleurencombinaties en keuze voor bedrukking van logo of bedrijfsnaam.

Een bedrukking houdt uw logo of bedrijfsnaam lang in beeld

Bij een notitieboek of portfolio kan een bedrukking gedaan worden op de omslag. Dit kan zijn een logo, bedrijfsnaam of foto. Daarnaast kan op iedere pagina het bedrijfslogo worden gedrukt. Uiteraard kan een notitieboek of portfolio geleverd worden in verschillende kwaliteiten papier:  wel of niet gelinieerd, wel of niet recyclet papier, wit of gekleurd, wel of niet met een plakrand, etc. Ook zijn er variaties in de manier waarop het papier is ingebonden: met een ringband, een gelijmde rug of losbladig. We leveren eveneens exclusieve portfolio’s van exclusief design met lederen omlag en zeer functionele indeling. Een dergelijke portfolio kan geleverd worden in geschenkverpakking.

Neem contact op

Wilt u met ons andere mogelijkheden bespreken, neem dan gerust contact op. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van nog niet bestaande unieke producten. Bel voor overleg +31 (0) 418 51 99 95, maak gebruik van ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@beforesales.nl!

Gerelateerde relatiegeschenken:

Bureau accessoires / smartphone en tablethoezen / USB-sticks

notitieblok