Leefstijl

Praktische en plezierige producten voor in en om het huis.

Top100relatiegeschenken heeft voor u de juiste promotie artikel in de categorie woon- en leefstijl voor wooncomfort en eigentijdse huiselijkheid. Leefstijl is een aanduiding van de manier waarop men zich bij voorkeur omringt met producten die het dagelijks leven opfleuren en vergemakkelijken. Die leefstijl maakt voorkeuren zichtbaar die men heeft voor een bepaalde vormgeving van objecten die men in huis en tuin gebruikt: nostalgisch, dynamisch, functioneel, modern, etc. Deze leefstijl producten kunnen op allerlei mogelijke manieren worden ingezet:

  • Keukenproducten met allerlei speciale toepassingen,
  • Fondue en tappassets
  • Barbecuesets
  • Een grote hoeveelheid Jamie Oliver, Paul Bocuse en andere merkproducten
  • Messenblokken van exclusieve materialen
  • Wijnsets en kurkentrekkers

Maak van een leefstijl product een persoonlijk bezit

U kunt de gekozen leefstijl producten voor werknemers of klanten nog specialer maken door het te voorzien van uw logo of bedrijfsnaam. Wij kunnen deze producten op allerlei manieren bedrukken, zodat voor u het ultieme resultaat wordt bereikt. Merknaam en bedrijfsnaam kunnen een eenheid vormen en daarmee het product een speciaal cachet geven. Het is bij leefstijl producten van bepaalde materialen ook mogelijk logo of bedrijfsnaam te laten graveren, dat geeft het product een exclusieve uitstraling. Wij adviseren u graag over bedrukking of gravering. Dit kan geleverd worden voor slechts een geringe meerprijs. Alle leefstijl producten zijn absoluut veilig voor voedselcontact.

Overleg met ons team

Hebt u nog specifieke vragen over niet afgebeelde leefstijl artikelen of speciale bedrukkingen neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan u graag te woord om andere mogelijkheden met u te bespreken. Bel voor overleg +31 (0) 418 51 99 95, maak gebruik van ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@beforesales.nl!

Producten die verwant zijn:

Vrije tijd en sport / caps en zonnebrillen / drinkware

leefstijl