Gereedschap

Van alle gemakken voorzien

Er kunnen zich allerlei situaties voordoen waarbij u het juiste gereedschap mist om een eenvoudig probleem op te lossen. We lopen namelijk niet de hele dag rond met diverse soorten gereedschap. Daarom heeft Top100relatiegeschenken voor u een assortiment zeer compact en functioneel gereedschap dat u in een bureaula of broekzak kunt opbergen, denkt u maar aan parkeerschijf, bandenspanning meter, multifunctioneel zakmes, EHBO-kit, etc. Dat gereedschap maakt het mogelijk kleine problemen op te lossen. In deze categorie is ook gereedschap opgenomen dat bijdraagt aan uw veiligheid en de veiligheid van uw medewerkers. Uiteraard kunnen dit gereedschap en de veiligheidsartikelen bedrukt worden met uw logo en/of bedrijfsnaam. Zo kunt u uitstralen dat het bedrijf zorg heeft voor zijn personeel.

Robuust en functionele samenstelling

Het gereedschap is bij uitstek geschikt om een grote variëteit aan problemen op te lossen: van het doorknippen van tyraps tot een compacte schijnwerper bij lichtuitval. Al deze zeer diverse producten kunnen van een bedrukking worden voorzien. Die bedrukking kan net zo functioneel zijn als het gereedschap, of juist nadrukkelijk aanwezig als statement voor de uitstraling van het bedrijf. We leveren ook een multifunctioneel zakmes,  dat een wonder van technisch vernuft kan worden genoemd: een flinke gereedschapskist in één instrument. Juist deze producten met een technische uitstraling kunnen uw klanten een beeld opleveren van uw bedrijf als specialist of alleskunner. Misschien een interessante gelegenheid om uw bedrijf te promoten met een treffende slogan. Ook hierin kan Top100relatiegeschenken u adviseren. Ook in dit segment kunnen we u zowel betaalbare producten leveren als meer exclusieve merkartikelen.

Contact

Uiteraard kunt u via onze site een offerte aanvragen of een volledige bestelling doen. U kunt echter ook contact met ons opnemen om te informeren naar andere producten dan welke in deze rubriek zijn opgenomen. Top100relatiegeschenken heeft ruime ervaring met het achterhalen van bijzondere producten die u wellicht ergens gezien heeft. Bel voor overleg +31 (0) 418 51 99 95, maak gebruik van ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@beforesales.nl!

Gerelateerde producten:

Sleutelhangers en zaklampen / sleutelhangers en stress items / technologie

gereedschap