Flessen en mokken

Flessen, flacons, bekers en mokken in allerlei soorten en maten

Top100relatiegeschenken biedt u een groot assortiment aan bekers, mokken, flessen en flacons. De drinkcultuur raakt steeds verder gepersonaliseerd. Veel mensen hebben voorkeur voor zelf meegebrachte koffie, thee of diverse gezondheid drankjes. Daarvoor zijn goed sluitende compacte flessen en afsluitbare mokken een handige uitkomst. Top100relatiegeschenken maakt het bovendien mogelijk deze bekers, flacons, flessen en mokken, van een bedrukking te voorzien met logo of bedrijfsnaam. U kunt natuurlijk kiezen voor prachtig vormgegeven flessen en mokken voor alle personeelsleden of klanten, waardoor u samenhang en eenheid van uw bedrijf zichtbaar maakt. Het is misschien ook een interessant idee om een selectie van het assortiment aan te bieden en iedereen een persoonlijke keuze te laten maken. Top100relatiegeschenken denkt graag met u mee.

Een bedrukking van fles of mok zorgt voor prima publiciteit

Deze producten worden ook vaak mee naar huis of naar andere gelegenheden genomen. Als uw bedrijfsnaam of logo is aangebracht zorgt dat voor opvallende publiciteit. Deze gifts lenen zich ook prima voor het gebruik van een slogan. Rondom een pakkende slogan kunt u een interessante bijeenkomst organiseren waarbij de slogan wordt toegelicht. Ons aanbod voorziet ook in bijzondere eigentijdse producten, zoals:

  • Een bidon met koelelement
  • Speciale sportflessen
  • Heupfles met bekers
  • Thermos bekers
  • Gekleurde keramiek mokken

Vraag het ons!

Top100relatiegeschenken  heeft jarenlange ervaring met het leveren van bedrukte mokken. U kunt contact met ons opnemen voor een persoonlijke, eigenzinnige of artistieke combinatie van flessen en mokken en bedrukking. Wij kunnen u adviseren ten aanzien van mogelijkheden waaraan u nog niet had gedacht en die bij diverse klanten goed in de smaak blijken te vallen. Bel voor overleg +31 (0) 418 51 99 95, maak gebruik van ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@beforesales.nl!

Vergelijkbare relatiegeschenken:

Vrije tijd en sport / woon- en leefstijl /gezondheid en verzorging

flessen