Caps en zonnebrillen

Modieuze attributen voor het zomerse buitengebeuren

Top100relatiegeschenken kan u een breed assortiment van caps en zonnebrillen leveren. Bij zomerse outdoor activiteiten wil iedereen zich graag onderscheiden met bijzondere caps en nét die andere modellen zonnebrillen. De caps kunnen zeer gevarieerd worden geleverd door een grote reeks leverbare kleuren. Daarnaast kan gekozen worden voor caps met non woven materiaal of katoen. Ook kunnen caps gepersonaliseerd worden door materiaalkeuze, kleurkeuze, accessoires en decoratie. Voor elke werknemer of klant een eigen persoonlijke cap. Bij de zonnebrillen is er vooral variatie leverbaar is de modellen; kiest u voor retro, sun ray of urban?

Persoonlijke gifts met bedrijfslogo of slogan

Uiteraard kan Top100relatiegeschenken  de caps en zonnebrillen ook van een passende bedrukking voorzien. Bij de caps duidelijk frontaal boven de zonneklep. Ook kan gedacht worden aan borduring, overall bedrukking, bedrijfsnaam of logo als patroon of als plastic toevoeging. Bij zonnebrillen kunnen bedrukkingen op de benen worden aangebracht. De kenmerken die zonnebrillen vooral laten opvallen zijn vorm en kleur en soms een innovatieve vormgeving, zoals de opvouwbare zonnebril. Ook kunnen wij u de meer modieuze merkzonnebrillen leveren. Deze exclusieve zonnebrillen zijn allemaal van gerenommeerde merken, exclusief design en gemaakt van de beste materialen.

Vraag het ons!

Top100relatiegeschenken  heeft jarenlange ervaring met het leveren van bedrukte caps en zonnebrillen. U kunt contact met ons opnemen voor een persoonlijke, eigenzinnige of artistieke combinatie van cap of zonnebril en bedrukking. Wij kunnen u adviseren ten aanzien van mogelijkheden waaraan u nog niet had gedacht en die bij diverse klanten goed in de smaak blijken te vallen. Bel voor overleg +31 (0) 418 51 99 95, maak gebruik van ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@beforesales.nl!

Vergelijkbare relatiegeschenken:

Tassen / paraplu’s /vrije tijd en sport

zonnenbril