Bureau accessoires

Veel hulpjes om uw bureauwerk gemakkelijker te maken

Iedereen kent wel de situatie dat het bureaublad zo vol ligt met spullen dat u zich voorneemt om de juiste bureau accessoires aan te schaffen om steeds een opgeruimd en functioneel bureau te hebben. Nou, die bureau accessoires hebben we voor u ingekocht en daarmee kunt u niet alleen uw werk beter organiseren, maar ook uw bureau omtoveren tot een eigentijdse werkplek. Zo vindt u op deze pagina een groot aantal:

  • Computermuizen
  • Organizers
  • Visitekaarthouders
  • Decision makers
  • Bureauklokken
  • Rekenmachines
  • Smartphone houders

Deze bureauhulpjes kunnen we voor u uniek en bedrijfsgebonden maken

Bureau accessoires zijn bij uitstek geschikt om de uitstraling van de werkplekken functioneel te maken. Bovendien bestaat de mogelijkheid door bedrukking van bureau accessoires met uw logo of bedrijfsnaam bijvoorbeeld een sales office voor bezoekers tot een sfeerbepalend bedrijfsonderdeel te maken. Denk bijvoorbeeld aan bureauklokken, rekenmachines en smartphone houders, dit zijn bij uitstek producten die worden gebruikt in het bijzijn van de klant. Het schept verbondenheid voor medewerkers en herkenbaarheid voor bezoekers. De bedrukkingen kunnen variëren door het gebruik van verschillende druktechnieken. Voor het assortiment bureauaccessoires kunt u kiezen voor de Bullet lijn, prima kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs, of de Avenue lijn, merkartikelen met een exclusief karakter.

Contact

Uiteraard kunt u op onze site een volledige offerte aanvragen, waarbij u ook vooraf de prijs te zien krijgt. U kunt echter ook contact met ons opnemen om te informeren naar andere producten dan die in deze rubriek zijn opgenomen. Promotion Gifts heeft ruime ervaring met het achterhalen van bijzondere producten die u wellicht ergens gezien heeft. Bel voor overleg +31 (0) 418 51 99 95, maak gebruik van ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@beforesales.nl!

Gerelateerde producten:

Docking stations /schermreiniger / kabelorganiser / stylus voor touchscreens

bureau