1. Super Deals voor de zomer

  Verras uw klant deze zomer met een geborduurde cap of handdoek als relatiegeschenk.
  Is de deal nog niet helemaal rond voor de vakantie? Ook in de vakantie van uw klant houdt u indirect contact met uw klant. 

  Beide artikelen hebben een totaal prijs. Dus geen kaart of instelkosten. Wel zijn de prijzen op onze website exclusief BTW.
  U krijgt bij ons altijd eerst een digitale drukproef ter goedkeuring, zo bent u er zeker van dat u krijgt wat u heeft besteld.

  De geborduurde cap of handdoek met uw logo zal zeer zeker gewaardeerd worden door u klant. Biede zijn een nuttig relatiegeschenk
  voor de zomer. 

  Ga naar de productpagina SUPER DEALS om deze aanbieding te bestellen. 

  gebo

  Lees meer
 2. 16 & 17 mei 2018 Rotterdam Ahoy

  Kom inspiratie opdoen op de beurs in Rotterdam, wil je de nieuwste relatiegeschenken bekijken of inspiratie opdoen, dan is dit de plek. hier staan collega's van de gehele branche met nieuwe relatiegeschenken en innovatieve oplossingen. Ook wij zijn aanwezig als Trendwatchers en kijken naar de nieuwste trends en ontwikkelingen om uw klant te binden aan uw merk of bedrijf. Houdt daarom onze website in de gaten om te kijken of de nieuwste relatiegeschenken binnenkort bij ons te koop zijn tegen de beste prijzen zoals u van ons gewend bent.

  Lees meer
 3. Nieuw; 2 kleuren graveren

  Sinds kort kunnen we ook 2 kleuren graveren. Door onze lasergraveermachine zo af te stellen kunnen we verschillende dieptes bereiken waardoor er kleur verschil ontstaat. Hierdoor krijgt u een zeer mooie en luxe afwerking van uw product. Dit is een zeer duurzame manier van reclame maken. 

  Lees meer