Bierpakket

geen

Bierpakket

Geef uw klant, goede relatie, personeel of vriend als gift een speciaal bierpakket. Deze verrassende combinatie van producten is een onvergetelijk relatiegeschenk. Heb je als vertegenwoordiger een nieuwe klant, dan is het attent  om hem/haar dit bijzonder pakket toe te sturen.
Als makelaar, die een huis heeft verkocht, kun je dit aangepaste pakket laten versturen op het moment dat de kopers het huis gaan betrekken en natuurlijk niet te vergeten je oude vriend die jarig is en waarvan je weet dat hij een échte bierliefhebber is, verrassen met een speciaal voor hem/haar geselecteerd pakket. Er zijn tal van momenten waar dit bierpakket een zeer gewaardeerd relatiegeschenk zal zijn.

€ 69,00
SKU
Bierpakket

De inhoud van dit pakket bestaat uit de volgende bijzondere artikelen:

  • Cadeaubon twv € 10,00 voor 2 tapbiertjes en bitterballen
  • Design Bluetooth speaker
  • Powerbank waar ook je bankpasjes of visterkaartjes in kunnen

Verpakken:
We verpakken onze pakketten met hoogste zorg. Door de manier van verpakken en versturen roepen onze pakketten een echt WOW effect op bij de ontvangers. 

Opties:
We kunnen deze artikelen ook bedrukken met uw logo of tekst. let wel op dat er een minimale afname geldt bij bedrukken. De levertijd zal bij bedrukken ongeveer 2 weken zijn.

Levering:
Wij kunnen de pakketten naar verschillende adressen versturen.

Levertijd:
2 - 3 dagen, of in overleg.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bierpakket